w

Referanser

I det siste har jeg hatt flere konsultasjonstimer hjemme hos kunder, hvor vi har jobbet mye med møbleringsplan og fargepalett til boligene. Her er noen av tilbakemeldingene fra ulike oppdrag:

14.02.201818:47 Linda Nystad

"Hei Linda! Tusen takk for ditt fine svar sist ang farger. Du er helt fantastisk!! Tusen takk for du så på dette. Jeg tar med alle dine inspirerende tanker og råd. Dette var akkurat perfekt midt i blinken hjelp! Tusen tusen takk! Jeg er så takknemlig." Befaring av hus under totalrenovering, generell rådgivning, forslag på fargepalett. Øvre Rønvik. September 2019.

"Hei Linda og takk for sist. Takk for oversendt materiale. Det er veldig nyttig og har gitt oss litt å tenke på." Befaring med rådgivning av bolig. Fargepalett, møbleringsplan og produktforslag. Skeidalen september 2019.

"Hei Linda. Det var virkelig en så flott stund sammen med deg i går. Nå kjenner jeg mye mer på en glede over valgene, istedetfor et hodebry og en bekymring. Du er god å ha, tusen takk." Rådgiving i forhold til nybygging av hus, Skeidhaugen agust 2019.

"Jeg er målløs, herregud så flink du er!" Kundens reaksjon da hun kom hjem til Boligstylingen som ble utført i forbindelse med salg av bolig, Tverlandet april 2019.

"Tusen takk for kjempegod hjelp, Linda :) Vi gleder oss til å komme igang med fornyingen" Boligrådgiving hjemme hos kunde, fastsatte fargepalett og generell gjennomgang av boligen for å få et mer helhetlig preg. Grønnåsen september 2018.

"Tusen takk for gode innspill og forslag. Har allerede anbefalt deg til flere på jobb. Veldig fornøyd med fargen!!" Rådgivningstime hjemme hos kunde, fastsatte fargepalett, moodboard m/produktforslag. Mørkved august 2018.

"Takk for hyggelig møte. Idèene dine var akkurat det jeg trengte for å komme i gang og forslaget ditt ser kjempebra ut." Boligrådgiving hjemme hos kunde, utforming av fargepalett og moodboard. Bodø sentrum juli 2018.

"Takk! Dette var veldig nyttig og inspirerende." Interiørrådgivning hjemme hos kunde, utforming av fargepalett. Grønnåsen juli 2018.

"Tusen takk Linda! Jeg kjenner meg lettet, fått støtte på mye, og synes jeg fikk mange tips. Er veldig fornøyd!" Interiørrådgivning hjemme hos kunde, utforming av fargepalett og møbleringsplan. Hunstad juni 2018.

"Takk for god hjelp. Mange nyttige tips." Interiørrådgivning hjemme hos kunde, moodboard og produktforslag. Skivika januar 2018

"Da er deler av stua ferdig. Kjempefornøyd. Tusen takk for hjelpen!" Utforming av fargepalett hjemme hos kunde, Aspåsen desember 2017.

"Takk for hyggelig gjennomgang, all hjelp og dine innspill". Interiørrådgiving og utforming av fargepalett hjemme hos kunde, moodboard og møbleringsplan. Hammarn desember 2017

"Her fikk vi noe å tenke på. Tusen takk for supergod hjelp." Konsultasjonstime hjemme hos kunde, moodboard og møbleringsplan. Mørkved oktober 2017

"Tusen takk for god hjelp!" Interiørrådgivining hjemme hos kunde, Østbyen mai 2017