w

Interiørkonsulent Linda Nystad

Jeg er utdannet Interiørkonsulent med 2 års fagskole, ved Høyskolen Kristiania i Trondheim og har i tillegg 10 års interiørerfaring bl.a hos Backe i Grensen (Oslo), den franske møbel- og interiørkjeden Habitat og den danske møbel- og interiørkjeden Bolia.

22.03.201700:20 Liss Marie Jakobsen

Jeg flyttet hjem til Bodø sommeren 2016 etter 12 år i Oslo og Trondheim for å starte møbel- og interiørbutikken Bolia på City Nord i Bodø. Her jobber jeg til daglig som butikksjef for et team med 7 fantastiske ansatte som alle har et felles mål om å hjelpe deg med å innrede hjemmet ditt etter dine ønsker og behov. Du er hjertelig velkommen innom Bolia for en hyggelig interiørprat og en god kopp kaffe.

Min interiørfilosofi: 

Ditt hjem er en plass du kjenner godfølelsen allerede når du vrir om nøkkelen i døra. En ladestasjon for påfyll av energi og glede, hvor du omgir deg med ting du er glad i og som betyr noe for deg. Det er ditt hjem og det som betyr noe er hvordan du føler deg i hjemmet ditt. Et hjem skal være trygt og godt og få fram en god følelse hos deg og de som besøker deg.

Hvilke farger er det du liker og vil omgi deg med? Hvilke farger gir deg energi og er behagelige for øyet ditt? Hvilke farger får fram smilet hos deg? Jeg elsker å få fram begeistring og har et lidenskapelig og entusiastisk forhold til interiør.

Trenger du hjelp til innredning eller boligstyling er du velkommen til å kontakte meg for et uforpliktende tilbud.

Fyll ut skjema, så kontakter jeg deg! 

Karoline O.A. Pettersen