w

Interiørrådgivning - bolig

Trenger du hjelp til innredning av din nye bolig, eller har du lyst på innspill for å skape en helhetlig stil i hjemmet ditt?

22.03.201700:06 Liss Marie Jakobsen

Det finnes ulike grunner til å benytte seg av en en Interiørkonsulent, uansett grunn vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg med å skape et hjem du vil trives i. Hvor godfølelsen kommer allerede i det du vrir om nøkkelen i døren til ditt hjem.

Det vil være en ære å få være med på og skape akkurat ditt drømmehjem.

  • Konsultasjon innebærer befaring i Bodø.
1 times konsultasjon og rådgivning: 1250,-
Påfølgende timer: 750,-

Tilsendt etterarbeid etter ønske og avtale:

Farge og materialforslag: 1000,-

Møbelforslag og innkjøpsliste: 1000,-

Møbleringsplan: 1000,-

Belysningsplan: 1000,-

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud!

Jeg er nødvendigvis ikke så opptatt av trender og hva som er «in» akkurat nå. Jeg er mer opptatt av hvem du er, dine behov og hvordan liker du å ha det rundt deg. Jeg vil gjøre mitt beste for å visualisere det du ser for deg ved hjelp av gode interiørforslag og gjerne utfordre deg litt på å tørre å bruke mer av fargeskalaen i hjemmet ditt. Hva ville en himmel vært uten alle nyansene sine? Eller bare tenk på følelsen du får når du går en tur i skogen eller ser ut over havet. Det flommer over av fargenyanser, og farger skaper dybde og harmoni, og det oppleves behagelig og godt for øyet å se på.

Ved hjelp av farger i interiøret kan man skape en unik atmosfære, og jeg skreddersyr gjerne en fargepalett til akkurat ditt hjem og dine ønsker.

Kontakt: